torsdag 16. januar 2014 00:26 Per-Martin Jæger

Jan. 2014


Fotografen Per-Martin Jæger - fast utstiller på Rica Hotel Narvik

Ledelsen ved Rica-hotellet i Narvik har kommet med forespørsel til Efjord-fotografen Per- Martin Jæger om å være fast utstiller på Minigalleriet Rica Hotel Narvik. Det har Jæger takket ja til. Han tar oppdraget som ei stor tillitserklæring.

«Naturen - et evig skuespill» er tittelen på utstillinga. Den vil «rullere» slik naturen gjør i de forskjellige sykluser. Bilder byttes ut ved jevne mellomrom.

Ved siden av Minigalleriet (opp trappa og rett fram) blir også ca.150 av bildene hans å rullere på flatskjerm. Utstillinga starter i første halvdel av januar og er ei salgsutstilling.

Per- Martin Jæger er natur-og kunstfotograf. Han har jobbet i mange år med bilder for vegg. Motivene søker han etter i naturen - både abstrakte og konkrete. Bak hvert bilde er det ei historie.

Det har etter hvert blitt mange utstillinger i kunstforeninger og på andre arenaer. Fotografen har delt sine naturopplevelser gjennom bildene med mange mennesker både i inn-og utland.

Jæger jobber med bildene og skriver ut i eget fotolaboratorium. Det eksklusive kunstpapiret han bruker er presset bomull. Dette sammen med pigmentblekket gir bildene livslang varighet mot bleiking/gulning av lys.

Per- Martin Jæger har snart hatt et femtitalls utstillinger, deriblant to utstillinger på Rica Hotel Narvik. Den første var ved åpninga av hotellet. Da leverte han også bildet «Energi» i megaformat på aluminium som henger ved siden av resepsjonen.

Den andre utstillinga han holdt, var i regi av det daværende samarbeidet mellom Rica Hotel Narvik og Narvik Kunstforening.


Hilsen

Ledelsen Rica Hotel Narvik

Du er her:   HjemNyheterFAST UTSTILLER PÅ RICA HOTEL NARVIK