fredag 04. juli 2014 14:54 Per-Martin Jæger
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=328696470619928&id=100004387325333
 
torsdag 16. januar 2014 00:26 Per-Martin Jæger

Jan. 2014


Fotografen Per-Martin Jæger - fast utstiller på Rica Hotel Narvik

Ledelsen ved Rica-hotellet i Narvik har kommet med forespørsel til Efjord-fotografen Per- Martin Jæger om å være fast utstiller på Minigalleriet Rica Hotel Narvik. Det har Jæger takket ja til. Han tar oppdraget som ei stor tillitserklæring.

«Naturen - et evig skuespill» er tittelen på utstillinga. Den vil «rullere» slik naturen gjør i de forskjellige sykluser. Bilder byttes ut ved jevne mellomrom.

Ved siden av Minigalleriet (opp trappa og rett fram) blir også ca.150 av bildene hans å rullere på flatskjerm. Utstillinga starter i første halvdel av januar og er ei salgsutstilling.

Per- Martin Jæger er natur-og kunstfotograf. Han har jobbet i mange år med bilder for vegg. Motivene søker han etter i naturen - både abstrakte og konkrete. Bak hvert bilde er det ei historie.

Det har etter hvert blitt mange utstillinger i kunstforeninger og på andre arenaer. Fotografen har delt sine naturopplevelser gjennom bildene med mange mennesker både i inn-og utland.

Jæger jobber med bildene og skriver ut i eget fotolaboratorium. Det eksklusive kunstpapiret han bruker er presset bomull. Dette sammen med pigmentblekket gir bildene livslang varighet mot bleiking/gulning av lys.

Per- Martin Jæger har snart hatt et femtitalls utstillinger, deriblant to utstillinger på Rica Hotel Narvik. Den første var ved åpninga av hotellet. Da leverte han også bildet «Energi» i megaformat på aluminium som henger ved siden av resepsjonen.

Den andre utstillinga han holdt, var i regi av det daværende samarbeidet mellom Rica Hotel Narvik og Narvik Kunstforening.


Hilsen

Ledelsen Rica Hotel Narvik

 
torsdag 01. august 2013 12:43 Per-Martin Jæger

"MED NATUREN I TALE" 

Jeg stiller ut bildene mine i Foldvik Mølle under Foldvik Marked og Kystfestival 2013. Det stilles ut i alle tre etasjene. Bildene viser både konkreter og abstrakter. Jeg har tro på at både valg av motiver og presentasjon gjør utstillinga variert og spennende. Det er 3. gangen jeg har utstilling i Mølla.
 
 Mølla Kafé holder også åpen. Der serverer Belinda Bakkeid vårruller, vafler, kaffe m.m.

Foldvik Mølle er ei rødmalt bygning som står like overfor krysset der man svinger ned til markedsområdetet. 

VELKOMMEN TIL EN AVSLAPPENDE KUNST-OG KULTURSTEMNING!

 
fredag 28. juni 2013 13:11 Per-Martin Jæger

 

 

Tittel: "Samklang i blå toner". Jeg er valgt til å være festivalkunstner på SEMENTBLUES-festivalen i Kjøpsvik 24. - 28.juli 2013. Utstillinga får samme tittel som dette bildet. Bildet legges også ut som månedens bilde for juli 2013 på hjemmesiden min.
1
 
 
torsdag 07. mars 2013 20:33 Per-Martin Jæger

 

Velkommen til en hyggelig start på vinterfestuka!  Etter åpningen får du med deg selve åpningen av VU-2013 som skjer på Festplassen v/Rica Hotell Narvik KL.1830.
Har du enda ikke fått den med deg viser vi også utstillingen "Stetind - Gudenes ambolt " - fotoutstilling med Per-Martin Jæger - på Minigalleri Rica Hotel Narvik.
Foruten 10-12 bilder på veggen viser Jæger ca. 150 bilder på "flatskjerm" i kaffebaren. Minigalleriet ligger opp trappa innerst i resepsjonen - i gangen til tre møterom.
Mvh. Narvik Kunstforening
Utstillinga
"Stetind-Gudenes ambolt" på Minigalleriet RicaHotell Narvik holdes åpen hele døgnet i VU- 2013 og ut resten av mars. Velkommen!
 

Side 1 av 7

<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 Neste > Siste >>

Du er her:   HjemNyheter